Over Speciaalvoordieren.nl

Na een tijdlang een hondenuitlaatservice te hebben gehad, hondentraining te hebben gegeven en de opleiding gedragstherapie te hebben gedaan was het tijd voor een nieuwe uitdaging. In 2011 hebben we de winkel overgenomen op de oude locatie. In vier jaar tijd zijn we dusdanig uit onze jas gegroeid dat we in 2015 zijn verhuisd naar een grotere winkel in hetzelfde winkelcentrum.

Wat doen wij?

Dierenspeciaalzaak Zuidpark is een unieke winkel waarin wij werken met gedrevenheid, passie voor het vak, liefde voor het dier en interesse voor de eigenaar.

U kunt bij ons terecht voor vragen over gedrag, problemen die u tegen komt in de opvoeding en gezondheid van uw huisdier. Maar ook voor een eerlijk en goed advies omtrent voeding en huisvesting. Uit overtuiging verkopen wij geen dieren, wel kunt u bij ons terecht met vragen omtrent aanschaf van een dier.

We hebben de nodige opleidingen en cursussen gedaan op gebeid van honden en kattengedrag, voeding en gezondheid. Uiteraard blijven de ontwikkelingen op gebied van voeding, opvoeding en gezondheid niet stilstaan en daarom blijven we bijscholen.

Bij ons in de winkel werken we met korte lijnen, dat wil zeggen een klein gedreven team.

[profiler]
Memory usage: real: 11796480, emalloc: 11508952
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem